Alles over Ticket Premium

Ticket Premium is een Franse betaalmethode die klanten vouchers biedt als alternatieve betaalmogelijkheid voor credit- en debitcards bij het doen van kleine aankopen of het spelen van spelletjes online. De aankopen die je met jouw Ticket Premium Voucher doet wordt veilig en anoniem uitgevoerd. Vanuit Ticket Premium is jouw privacy van groot belang. Daarom zorgen zij ervoor dat jouw creditcard- of bankgegevens nooit bekend gemaakt wordt. Ticket Premium staat ook wel bekend als Ticketsurf en is in 2003 opgericht.

Voordelen Ticket Premium

Je kunt de vouchers in de winkel en online aankopen. Een gift card of voucher is een aantal keren te gebruiken, met andere woorden je kan je kaart gebruiken tot er geen tegoed meer opstaat. Als je kiest voor een prepaid kaart uit een fysieke, dan krijg je een 11- of 16-cijferige code die je weer bij een online betaling kan gebruiken.

Welke websites accepteren Ticket Premium gift cards?

Gebruik Ticket Premium om zonder creditcard aankopen te doen op meer dan duizend game- poker websites. Deze aankopen kan je doen via Bwin, Runes of Magic en meer. Een groot voordeel is dat je jouw aankopen via meerdere betaalmethodes kan doen zoals met jouw Paypal account of creditcard.

Hoe koop je Ticket Premium code online?

Bij ReloadBase kun je Ticket Premium kaarten kopen van €10, €25, €50 en €100. Na de aankoop ontvang je meteen de code van de Ticket Premium Voucher via de mail.

Dit zijn de stappen om een Ticket Premium code kopen:

  1. Kies de Ticket Premium met het krediet dat je wenst te kopen
  2. Plaats het in jouw winkelmandje;
  3. Vul je e-mailadres in om de code te ontvangen;
  4. Kies de betaalmethode naar keuze;
  5. Vul de bestelling in en ontvang de code direct in je mailbox.

Hoe lang blijft mijn Ticket Premium code geldig?

Een ticket premium voucher is na de aankoop één jaar geldig.

0 thoughts on “Alles over Ticket Premium

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *