Alles over CASHlib

Naast Paysafecard en Neosurf biedt ook CASHlib een manier om eenvoudig, veilig online, zonder je persoonlijke gegevens vrij te geven, te betalen met contant geld. Wat belooft CASHlib je? No bank, no creditcard, pay in cash online.

Je kunt hiermee terecht in bepaalde webshops, bij online games en bij het omzetten van je prepaid tegoed in Bitcoins. Benieuwd hoe het werkt en of het iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Wat is CASHlib?

CASHlib is een op een voucher gebaseerde betaalmethode die het mogelijk maakt online betalingen te doen zonder daarbij een creditcard of bankpas te gebruiken. Met CASHlib betaal je gemakkelijk online zonder je persoonsgegevens te hoeven doorgeven. Je betaalt dus eigenlijk online met contant geld.

Wat zijn CASHlib coupons? Met CASHlib wissel je je geld in tegen een CASHlib voucher, die wordt afgedrukt op een tegoedbon. De pincode op deze voucher kun je bij duizenden online verkooppunten gebruiken om online te betalen. Dus, CASHlib, wat is dat? En hoe werkt dat? In drie eenvoudige stappen:

  1. Ga naar het dichtstbijzijnde CASHlib verkooppunt, die je zowel fysiek als online kunt vinden.
  2. Vraag naar de CASHlib geldvoucher in de waarde waarin jij een voucher zoekt. Je kunt deze voucher contact afrekenen. Vervolgens ontvang je een bon met een 16-cijferige CASHlib tegoedbon-code. Deze code bewaar je goed, die ga je namelijk gebruiken om online te betalen. Dus, wat zijn CASHlib coupons? Dat is de voucher waar je code op staat en waarmee je online bij duizenden punten terecht kunt.
  3. Hoe wissel je je CASHlib code in? Online ga je naar het verkooppunt dat ook betalen met CASHlib ondersteunt. Daar selecteer je je betaalmethode. Vul de 16-cijferige code in en reken op die manier af.

Waar kun je CASHlib kopen?

Je vraagt je misschien af, waar kan ik CASHlib kopen? CASHlib kun je in een aantal verkooppunten verkrijgen die zijn aangesloten, de zogenaamde Business Partners. Om erachter te komen welke winkel voor jou het meest dichtbij is, ga je naar www.cashlib.com/#wherebuy

Daarnaast kun je online ook terecht om CASHlib vouchers te kopen. Deze betaal je dan bijvoorbeeld met iDeal, PayPal, VISA en ApplePay. Na het afrekenen ontvang je een code in je inbox.

Waar betalen met CASHlib?

Met CASHlib betaal je bij “Participating Merchant” websites. Welke websites daaronder vallen? Hieronder hebben we een lijstje voor je gemaakt met een greep uit de aangesloten websites:

  • Nintendo eShop
  • Xbox Live
  • Playstation Network
  • Google Play
  • Blitz
  • Tangiers
  • Bitit

Je kunt met CASHlib gemakkelijk en veilig online betalen, per CASHlib voucher tot een bedrag van EUR 250. Wil je een groter bedrag uitgeven via CASHlib? Dat kan door meerdere CASHlib vouchers te combineren, tot een bedrag van maximaal EUR 1250. Het tegoed op je voucher is na de datum van aankoop bij de Business Partner 6 maanden geldig. De vervaldatum van het tegoed staat op de voucher aangegeven. Na die datum kun je het tegoed nog wel gebruiken, maar wordt er een maandelijkse administratieve fee berekend door CASHlib.

Wil je weten hoeveel tegoed je nog hebt op je CASHlib voucher? Raadpleeg dan www.cashlib.com/#myvoucher.

0 thoughts on “Alles over CASHlib

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *